Fællessangs-aftener

Fra fællessangsaften, december 2019

Lillerød Kirkes frivillige og organist Kyung-Hee Kim inviterer i det nye år igen til fællessangsaftener, hvor man i godt selskab kan finde glæde ved at synge med på salmer, højskolesange m.m. Vi mødes 6 gange i løbet af året med forskellige temaer, og som noget helt særligt med 2 – 3 julesange på programmet hver gang. Den sidste fællessangsaften til december bliver således vores helt egen julekoncert med de julesange og -salmer, som vi har “øvet” på i løbet af året.

Alle sangglade er meget velkomne.

Datoer for 2021, alle dage kl. 19 – 21:

Tirsdag den 22. juni kl. 19 – 21
Det er en stor glæde igen at kunne holde fællessangsaften i Lillerød Kirke efter en alt for lang pause. Kom og vær med. Det er tid til igen at synge sammen – sammen!
Det bliver udendørs ved sognegården – med dejligt vejr, selvfølgelig. Temaet er “Sommer og Liv”.

Kommende datoer:
Tirsdag den 31. august