En sikker plads til næste gudstjeneste

”Fuldt hus” i kirken kender vi mest juleaften, hvor der altid har været mennesker, der gik forgæves til Lillerøds lille Kirke. Covid 19 har betydet, at der skal langt færre til for at have ”fuldt hus”, og det sker oftere, at vi ikke kan lukke de sidste ind, fordi det maksimale antal kirkegængere er nået. 

Jesus prædikede også nogle gange for fuldt hus; der er en historie om, at folk ikke kunne komme ind men stod uden for døren. Da 4 venner ville have, at en ven, der var lam skulle høre ordet og helbredes, vidste de ingen anden udvej end at lave hul i tagkonstruktionen og fire ham ned. Det er godt, at mange gerne ville og vil høre ordet. Men dagens situation kalder på andre løsninger – prædikenen fra i søndags, der ligger som lydfil her på hjemmesiden , handler også lidt om at være kirke og samfund i en coronatid, hvor der er forskel på lov og evangelium. 

Søndag d. 22. november vil vi prøve noget nyt. Det vil stadig være gudstjeneste kl. 10 med begrænsning på deltagerantal. Det er kun de første 40, der bliver lukket ind. Men kl. 11.30 holder jeg en gudstjeneste til, hvortil vi dog beder om tilmelding for at kende interessen på forhånd. 

Jeg ved, at det virker bøvlet at skulle tilmelde sig, men corona kræver noget af os alle sammen! Kommer du kl. 11.30 er der imidlertid helt sikkert en anden der er glad for at tage din plads kl. 10. Der er ingen tvang, men alle kender grunden til, at vi ikke kan lukke flere ind, end vi gør. Du kan tilmelde dig på nedenstående formular eller ved at ringe til kontoret 4817 1544 mellem 9 og 12. Har du en veninde, der ikke har IT, så lad det hverken være en hindring eller en undskyldning. Hun kan ringe, eller du kan melde 2 til. 

Ses vi? – det håber jeg. 

Hilsen Carsten Mulnæs, sognepræst