Foredrag med Andreas Christensen

Torsdag 20. februar kl. 19.30 i Lillerød Kirkes Sognegård.
Om prædiken-fornyelse og forkyndelse i Københavns “Sorte Firkant”.

Andreas Christensen er sognepræst ved Hellig Kors kirke på Nørrebro. Hans sogn er en smeltedigel af etniske herkomster og forskellige religioner – og så er det et af de områder i Danmark med færrest medlemmer af Den Danske Folkekirke.

Hvordan samler man en menighed i et område præget af store modsætninger?

Torsdag 20. februar kl. 19.30 byder Lillerød Kirke til foredrag med Andreas Christensen, der vil give sit bud på folkekirkens opgave i en brydningstid. Skal folkekirken nærme sig medlemmerne, eller skal medlemmerne nærme sig kirken?

Andreas Christensen (f.1969) har været præst på Nørrebro i 6 år, og før det 16 år på Østerbro. Han er, med egne ord, rykket fra „latte-segmentet“ til „shawarma-land“. Ved siden af sognepræstegerningen har han tillige været sprognørd på universitet, lærer i talekunst, bibeloversætter, feltpræst i Afghanistan og Irak, underviser på Forsvarsakademiet og formand for tre hjemløseherberger.

Kom og hør om hans syn på og oplevelser i en folkekirke i forskellige brydninger. Alle foredrag i Lillerød Kirke er gratis og kræver ingen tilmelding.