Fra Hong Kong til Lillerød

Lillerød Sognegård, 8. september kl. 19: Foredrag med Lars Emil Bolt.

I sommeren 2019 så hele verden med, da borgerne i Hong Kong begyndte at demonstrere imod det kinesiske styre. Som tiden gik, udviklede demonstrationerne sig til decidere kampe, og for både turister, fastboende danskere og udvekslingsstuderende var gode råd dyre.

Midt i dette virvar stod en nyuddannet dansk præst, der netop var flyttet til byen for at gøre tjeneste ved Den Danske Sømandskirke.

”Fra Hong Kong til Lillerød” er historien om Lillerød Kirkes nye præst, der i løbet af de sidste par turbulente år har oplevet mere, end hvad mange gør i et liv.

Med billeder og anekdoter vil han præsentere sig selv, fortælle om livet i en millionby i undtagelsestilstand og hvordan vejen førte til Lillerød Kirke.

Alle er velkomne.