God påske!

Lillerød Kirke ønsker alle i sognet en rigtig glædelig påske! 

Påsken år 2020 er kirkeårets største højtid. Et lyspunkt i foråret, som vi alle har set frem til. Men i år er og bliver det hele anderledes. Vi kan ikke færdes frit i vores hverdag, som vi plejer – heller ikke i kirken. I denne bekymrende Corona tid er og bliver det mest ansvarligt at passe på hinanden ved fortsat at være sammen om at holde afstand. Kirkerummet vil derfor være lukket påsken over. Det får desværre den triste konsekvens, at alle påskens traditionsrige gudstjenester må aflyses – en svær, men nødvendig beslutning. 

Kirkegården, derimod, er fortsat tilgængelig for besøgende, som holder afstand og følger sundhedsmyndighedernes regler. Og lægger I jeres vej forbi vores kirke og kirkegård, så læg mærke til de smukke påskeliljer ved kirkedøren og vores traditionsrige påskekors med mos og påskeliljer. Påskedag, på opstandelsesdagen, kommer blomsterkorset til at stå ved kirkedøren. 

Da vi nu ikke kan mødes, som vi plejer i påskedagene – er det vigtigt, at I følger med på Lillerød Kirkes hjemmeside. Her vil kirkens præster på hver sin måde markere påsken som den særlige højtid, den er. Det kan være i prædikenform eller på anden vis. Hjemmesiden vil også være det sted, hvor man løbende kan finde vigtig ny information om kirkens liv og virke i en vanskelig tid. 

Glædelig påske! 

Menighedsrådet og præsterne ved Lillerød Kirke

Palmesøndag

Skærtorsdag

Langfredag

Påskedag

2. påskedag