Julekoncert med kammerkoret Vox Nobis

Lillerød Kirke, 12. december kl. 16

VOX NOBIS blev dannet i 2010 af Jens Sparrevohn Rønn. Koret holder til i De Gamles Bys Kirke, der med sin fine akustik danner en smuk ramme om korets øvedage. Korets medlemmer er en sammensat flok af dygtige amatører og semi-professionelle sangere, blandt andet fra Radiokoret, Camerata og Sokkelund Sangkor. Repertoiret har indledningsvis været centreret omkring den romantiske periode, men renæssance, barok og nutidig musik står også korets hjerte nær.

Jens Sparrevohn Rønn, født 1972, har været organist i Simeon Sankt-Johannes sogn siden 2010. Oprindeligt uddannet Cand. Mag. i musikvidenskab fra Københavns Universitet, mangeårig musikanmelder for fagbladet MUSIKEREN, og selv tidligere bassanger i kammerkoret Camerata.