Lillerød Kirke søger en ny præst

Vi ønsker:

– at du er teologisk velfunderet og kan forkynde og formidle evangeliet på en god og reflekterende måde
– at du er god til at tale med mennesker om både glæde og sorg
– at du vil indgå engageret i kirkens aktiviteter og i menighedens fællesskab
– at du både kan arbejde selvstændigt og kan indgå i et positivt og tillidsfuldt samarbejde med kirkens øvrige præster, personale, menighedsrådet og de frivillige
– at du er nærværende og synlig i sognet og møder folk med et åbent sind

Lillerød Kirke er en aktiv kirke med en god og stabil kirkegang og med en gruppe frivillige, primært ældre. Gudstjenesten er meget væsentlig for os, men vi lægger også vægt på at tilbyde en række andre aktiviteter. Lillerød sogn har et almindeligt folkekirkeligt præg og er evangelisk-luthersk-grundtvigsk sindet. Kirken ligger nær ved både by, mark og skov. En helt ny bolig vil være klar den 1-3-21 og indtil da vil vi leje en bolig.

Embedet bliver ledigt den 1-12-20, hvor en af vores tre præster går på pension efter 38 år i sognet. Du er velkommen til at kontakte menighedsrådsformand Kate Pepke Pedersen, kate@pepke.dk eller mobil 24270876. Ansøgningsfrist: 21-9-20 kl 15.