Nørre Herlev Kirkes Kor

Tirsdag den 26. november 2019 kl. 19.30

Koncerten vil byde på et bredt og alsidigt repertoire inden for gospel, rock, pop og danske årstidssange. Der vil garanteret være noget for enhver smag og både nye og gamle sange, du kan synge med på. Af repertoire kan nævnes Queens udødelige ”Bohemian Rhapsody”, ”Viva la Vida” af Coldplay samt en nyere salme; ”November” skrevet af Hans Anker Jørgensen og Caroline Borello Lerche. Koret holder til daglig til ved Nørre Herlev Kirke, og er et blandet kor bestående af sangglade mænd og kvinder i alle aldre. Det ledes af Christina Borello Schou, som til daglig underviser i dansk og musik på HF & VUC i Hillerød. Koret ledsages tillige af pianist, Mathias Grove Madsen, som er uddannet rytmisk pianist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Han har bl.a. været pianist og orkesterleder ved Cirkusrevyen og Det Ny Teater.

Om koret:
Nr. Herlev Kirkes Kor er et rytmisk kor på 30 sangglade mænd og kvinder og har eksisteret siden 2008. Det er et rytmisk kor, hvis repertoire består af gospel, rock, pop og danske årstidssange af blandt andre Queen, Aretha Franklin, Abba, Coldplay, Darlene Zschech og Kirk Franklin. Koret ledes af Christina Borello Schou, som til daglig underviser i dansk og musik på HF & VUC i Hillerød. Koret bliver ledsaget af pianist, Mathias Grove Madsen, som er uddannet rytmisk pianist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, og som bl.a. fungerer som pianist og kapelmester ved Cirkusrevyen og Det Ny Teater.