Spirekor (0. – 2. klasse)

Der er korprøver hver torsdag kl. 14.30-15.30
Børn fra Skovvangskolen kan blive fulgt til sognegården af “Gåbussen” (en af kirkens medarbejdere/frivillige), der henter børnene ved SFO kl. 14.
Det er også muligt at blive fulgt retur til SFO efter korprøven.

Første korprøve efter juleferien: torsdag 11. januar 2024.

Tilmeld til forårets arrangementer her senest d. 20. januar (og gerne før).

Her kan du læse om alle forårets arrangementer og se korets kalender.

Fællesspisning: d. 2. februar er der Kyndelmisse-fællesspisning i Sognegården. Der bliver serveret suppe og pandekager (for det spiser man til Kyndelmisse) Alle er velkomne til at komme kl. 17 og spise med. Tilmelding er ikke nødvendig, men hvis I regner med at komme, må I da meget gerne give mig et praj om antal voksne og børn. Det er gratis og ganske uforpligtende og for gamle, unge og midtimellem. Undervejs synger vi et par fællessange og der er mulighed for at ønske en sang. Spirekoret skal ikke optræde denne aften.

Korstævne: Vi er inviterede til korstævne igen – denne gang i Hillerød Kirke, lørdag d. 3. februar fra kl. 10-14 – der er afslutningskoncert for forældre og andre interesserede kl. 13.30. Vi skal synge sammen med en masse andre spirekorsangere og dagens korleder er Kim Barkenskjold Andersen, som har skrevet en masse af vores hit-sange f,eks. Åh, nej, nu regner det og Hej med dig, hvad er dit navn og Giv mig et klap. Så der er lagt op til en supersjov dag og jeg håber I alle kan komme med.

Øvrige datoer:

D. 11. februar er der fastelavnsgudstjeneste i Lillerød Kirke kl. 10 med efterfølgende tøndeslagning mm. i sognegården. Spire- og Børnekoret skal synge.

D. 30. marts er der børnegudstjeneste og aktiviteter i sognegården under temaet Påske for børn. Vi skal synge, men tidspunktet ligger endnu ikke helt fast, så I hører nærmere. Sæt i hvert fald et stort kryds i kalenderen.

D. 7. maj skal vi SYNGE MED SIGURD i Centerhallen sammen med Blovstrød Kirkes Spirekor. Vi skal synge en masse sange fra Sigurd fortæller Bibelhistorier. Der kommer meget mere information om billetter til jeres familier, mødetid osv.

D. 20. maj er der fælles pinsegudstjeneste med alle kor kl. 10. Der er lagt op til en festdag med masser af aktiviteter, som der kommer nærmere information om senere.

Sæt også et kæmpe kryds torsdag d. 13. juni, hvor vi holder sommerkoncert kl. 17. Som sædvanlig møder Spirekoret til alm. kortid og bliver i kirken indtil koncerten.

Januar:

11. Korprøve – Åbne korprøver i januar – alle interesserede er velkomne til at kigge forbi til en eller flere korprøver

18. Korprøve – Åbne korprøver i januar – alle interesserede er velkomne til at kigge forbi til en eller flere korprøver

25. Korprøve – Åbne korprøver i januar – alle interesserede er velkomne til at kigge forbi til en eller flere korprøver

Februar:

1. Korprøve

2. Fællesspisning i Sognegården kl. 17 for de familier, der har tid og lyst.

3. Korstævne i Hillerød Kirke, Østergade 12, 3400 Hillerød fra kl. 10-14 – forældrekoncert kl. 13.30 Tilmeld her:  https://forms.gle/equMf51G7MYTGgfx8 Det koster egentlig 60 kr. at deltage, men det betaler kirken 😊

8. Korprøve

11. Fastelavnsgudstjeneste. Mødetid kl. 9 – børne-familiegudstjeneste kl. 10-11 – derefter tøndeslagning mm. i sognegården. Kom meget gerne udklædte!

15. Vinterferie – INGEN KORPRØVE

22. Korprøve

29. Korprøve

Marts:

7. Korprøve

14. Korprøve

21. Korprøve

28. Skærtorsdag – INGEN KORPRØVE

30. Påske for børn – børnegudstjeneste, hvor Spirekoret og Børnekoret synger – tidspunkt og mere info. følger.

April:

4. Korprøve

11. Korprøve

18. Korprøve

24. Korprøve

Maj:

2. Korprøve

7. KONCERT MED SIGURD I CENTERHALLEN kl. 15-18.30 Mere information kommer.

9. Kr. Himmelfartsdag – INGEN KORPRØVE

16. Korprøve

20. 2. Pinsedag – Stor udendørs gudstjeneste kl. 10, bagefter pinsemarked, grillpølser og massevis af hygge og sjov for hele familien. Alle korene synger og danser undervejs. Mere information følger

23. Korprøve

30. Korprøve

Juni:

6. Korprøve

13. KORDAG OG SOMMERKONCERT kl. 17-18 Efter koncerten er der hygge med grillpølser foran sognegården.

Herefter holder korene sommerferie. Første gang efter ferien bliver 22. august (ugen efter vi starter i skole)

Hvad laver vi?

Korsang handler først og fremmest om sangglæde og fællesskab.

Korsang er stærkt vanedannende og man får rigtig gode venner af den slags man kan grine og pjatte med.

Vi synger både nye og gamle, rytmiske og klassiske sange og danser til rim og remser.

Vi bruger kroppen når vi synger med bevægelser, tramp og klap.

Vi synger med til højmesser, børne- og familiegudstjenester, laver Luciaoptog og synger koncerter. En gang om året tager vi på korstævner med andre kor og holder kordage i sognegården med god tid til at hygge med hinanden.

Der er ikke optagelsesprøve til koret – alle er velkomne.

Det er gratis at synge i kor i Lillerød Kirke. Til gengæld beder vi om at man bakker op omkring aktiviteterne, korene deltager i og så vidt muligt deltager i alle korets arrangementer. Kor er en holdsport – det fungerer bare bedst, hvis alle er med.

Kontakt:

Korleder Susanne Østergaard