Orgelskole i Lillerød Kirke

I 2018 startede vi orgelskolen i Lillerød Kirke. Vi er i dag flere musikglade børn, som har meldt sig med oprigtig interesse for at lære at spille på orgel. I alt er vi 10 flittige og talentfulde orgelskoleelever, og orgelskolen vokser stille og roligt med opbakning fra kirkens menighedsråd. 

Efter at have været lukket i det meste af vinteren kunne Orgelskolen endelig starte op igen i april, hvor kirken også åbnede op igen. Og i juni 2021 lykkedes det for alle elever at spille deres helt egen koncert for deres familier.

 

I efteråret har vi planlagt flere aktiviteter, masterclass, besøg på konservatoriet og i andre kirker i København samt medvirken ved højmesser i kirken, hvor eleverne spiller præ- og postludium. Her i 2021 kan vi i Lillerød Kirke holde 10 års jubilæum for kirkens Marcussen & Søn-orgel. Det markeres med en orgelfestival, hvor alle orgelskoleelever regner med at skulle spille en koncert. 

For nuværende har vi ikke plads til at optage flere elever. Men børn, som er interesseret i at lære at spil på orgel, må meget gerne sammen med deres forældre kontakte organist Kyunghee Kim med henblik på at blive skrevet på venteliste.