Orgelskole i Lillerød Kirke

Om Lillerød Kirkes Orgelskole

I 2018 startede vi orgelskolen i Lillerød Kirke. Vi er i dag flere musikglade børn, som har meldt sig med oprigtig interesse for at lære at spille på orgel. I alt er vi 10 flittige og talentfulde orgelskoleelever, og orgelskolen vokser stille og roligt med opbakning fra kirkens menighedsråd. 

Efter at have været lukket i det meste af vinteren kunne Orgelskolen endelig starte op igen i april, hvor kirken også åbnede op igen. Og i juni 2021 lykkedes det for alle elever at spille deres helt egen koncert for deres familier.


Arrangementer i 2022:

 12. februar 2022: Besøg hos Reformert Kirke ved Rosenborg
Vi vil prøve at spille på orglet i kirken i Gothersgade i København. Bagefter spiser vi frokost sammen et sted i København

26. marts 2022: Orgelklubbens fest i Enghave Kirke
Orgelklubben fyldte 10 år i 2021 men pga. corona finder fejringen først sted her i 2022. Orgelklubben inviterer alle orgeleleverne til at komme og spille samt møde og lytte til eleverne fra andre orgelskoler. Sigurd Barrett vil også medvirke sammen med os med en sang, han har skrevet og tilegnet orgelklubben. Der er samtidig masterclass med Bine Bryndorf, der er tidligere professor på konservatoriet og i dag er organist i Roskilde Domkirke

Orgelmatinéer i juni og juli
Tidligere har vi haft afslutningskoncerter med orgelskoleeleverne og deres familier inden sommerferien, men i år vil vi gerne holde koncerterne som orgelmatinéer, der også er åbne for offentligheden:
Lørdag d. 18. juni kl. 12
Lørdag d. 25. juni kl. 12
Lørdag d. 2. juli kl. 12
Lørdag d. 9. juli kl. 12

Optagelse i orgelskolen

For nuværende har vi ikke plads til at optage flere elever. Men børn, som er interesseret i at lære at spil på orgel, må meget gerne sammen med deres forældre kontakte organist Kyunghee Kim med henblik på at blive skrevet på venteliste.