Orgelskole i Lillerød Kirke

Lillerød Kirkes orgelskole har ikke mere end halvandet år på bagen. Og siden åbningen i 2018 har interessen været støt stigende. Flere og flere talentfulde og musikglade børn har meldt sig med oprigtig interesse for at lære at spille på orgel. Vi har nu 10 flittige orgelskoleelever i alt, så orgelskolen vokser stille og roligt med støtte fra Sjællands Kirkemusikskole og opbakning fra kirkens menighedsråd. Blandt orgelskolens mange aktiviteter kan nævnes:

• Koncert på plejecenter, hvor eleverne har spillet på klaver
  • Besøg i Københavnske kirker, bl.a. Domkirken, Garnisonskirken og Marmorkirken, for at prøve orglerne
  • Besøg og Masterclass med eleverne på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos docent Sven-Ingvart Mikkelsen
  • Medvirken ved højmesser, hvor eleverne har spillet præ- og postludium
  • Orgelkoncert ved Lillerød Kirkes orgelfestival med alle eleverne.
  • Masterclass med Arne Christensen, der er konsulent for orgelskolen
  • Koncert i vores nabokirke Engholm Kirke

For nuværende har vi ikke plads til at optage flere elever. Men børn, som er meget interesseret i at lære at spille på orgel, må meget gerne sammen med deres forældre kontakte organist Kyung-Hee Kim med henblik på at blive skrevet på venteliste.