Sorggruppe

Har du mistet?

Bag denne overskrift gemmer der sig et tilbud til dig, der bor i Lillerød Sogn.  Har du mistet et menneske, som har stået dig nær, og skal du videre i livet alene – eller har du mistet livsmodet og orienteringen i hverdagen pga. sygdom, sorg, livskrise eller ensomhed, så er det dig, vi henvender os til.

Næste forløb i Sorggruppen begynder i august:
Torsdag 12/8 kl. 10 – 12
Torsdag 26/8 kl. 10 – 12
Torsdag 2/9 kl. 10 – 12
Torsdag 16/9 kl. 10 – 12
Torsdag 23/9 kl. 10 – 12
Torsdag 30/9 kl. 10 – 12

Kontakt Bente eller Elsebeth (se nedenfor) for at deltage.

Kom og vær med i en tryg, lille samtalegruppe på ca. 6 personer, som har det til fælles, at alle har mistet og kæmper med tungt og besværligt livsgods i deres hverdag. Vi mødes 6 torsdage fra kl. 10-12 i vores hyggelige sofahjørne i Lillerød Kirkes Sognegård. Indledningsvis får vi en kop kaffe og lidt brød og frugt. Sygeplejerske Bente Hjorth og sognepræst Elsebeth Hougaard Jensen koordinerer samtale og samvær. Undervejs inddrager vi musik og ture i kirkens sansehave. Og det er vores erfaring fra tidligere forløb, at deltagerne finder ro, nærvær og inspiration i samværet. Ofte hører vi kommentaren: ”Jeg vidste slet ikke, at det kunne være så givende at tale med mennesker, jeg ikke kender, om de svære ting”. Kom, som du er, i denne underlige Corona tid, hvor mange fællesskaber har det mere end svært. Vi passer på hinanden og sørger for at holde afstand og spritte af.

Måske er det noget for dig? På kirkens hjemmeside kan du finde kalender- og kontaktoplysninger, så du kan ringe eller maile til os eller melde dig til. Her kan du også finde vores lille folder med titlen: “Har du mistet…

Gruppen mødes hver torsdag fra kl. 10 – 12 i sognegården, Kirkehaven 5.
Der bydes på kaffe og te med brød.
Der kan være seks deltagere i hvert forløb.
Gruppen ledes af en sygeplejerske og en præst.

Sådan kontakter du os:

Bente Hjorth