Konfirmation 2025

DET ER STADIG MULIGT AT MELDE SIT BARN TIL konfirmation i Lillerød Kirke i foråret 2025 og konfirmationsforberedelsen, som starter op efter efterårsferien i slutningen af oktober 2024.

Tilmeldingen skal ske via FOLKEKIRKENS DIGITALE KONFIRMANDTILMELDING (link længere nede).

TILMELDING TIL KONFIRMATION skal ske til Lillerød Sogn og gælder for kommende 8. klasser på Lillevang Skole og Allerød Privatskole samt elever på Lillevang Skole (født i 2010) uden for almenklasserne i fx. special- og centerklasserne.

SOM NOGET NYT foregår konfirmationsforberedelsen og konfirmationen klassevis. Dvs. det er givet på forhånd, hvilken dag ens barn skal konfirmeres sammen sine klassekammerater. Vi har to hold konfirmationer på samme dag. Selve tidspunktet meldes først til efteråret, når konfirmationsforberedelsen er godt i gang.

Datoerne for konfirmation i 2025
Lørdag 26. april: Lillevang Skole, 8.X
Søndag 27. april: Lillevang Skole, 8.Y og elever uden for almenklasserne.

Lørdag 3. maj: Lillevang Skole, 8.Z

Lørdag 10. maj: Allerød Privatskole, 8.A
Søndag 11. maj: Allerød Privatskole, 8.B

KONFIRMATIONSFORBEREDELSEN foregår i sognegården lige ved siden af kirken i skoletiden: Tirsdage kl. 8.00-9:30 (Allerød Privatskole) og onsdage kl. 8:15-9:45 (X, Y og Z-klasserne, Lillevang Skole).

ELEVER UDEN FOR ALMENKLASSERNE på Lillevang Skole vil i udgangspunktet følge hinanden på samme hold og blive konfirmeret sammen hos sognepræst Lisa Tikkanen Pagh. I forældre vil senere på foråret blive kontaktet vedr. konfirmationsforberedelsen – på hvilken dag, den skal ligge og hvor ofte, vil blive planlagt i samarbejde med jer. Har I allerede nu spørgsmål til forløbet, er I meget velkomne til at kontakte Lisa på ltp@km.dk eller tlf. 2878 0630.

DET ER FORÆLDRENE ELLER DEN/DE MED FORÆLDREMYNDIGHEDEN, som skal stå for tilmeldingen for at bekræfte og give samtykke til, at deres barn konfirmeres i den kristne tro og inden da følger konfirmationsforberedelsen i Lillerød Kirke. Tilmeldingen foretages af én forælder, mens den anden (når der er tale om delt forældremyndighed) siden bekræfter ved at medsignere med sit samtykke.

Tilmelding foretages sikkert med MitID via dette link til den digitale konfirmandtilmelding:
personregistrering.cpr.dk/personregistrering/konfirmation

NB! LÆS ENDELIG VORES VEJLEDNING til Konfirmandtilmeldingen herunder. Hav den ved siden af dig, når du melder dit barn til:

SENERE PÅ SOMMEREN vil vi komme med flere informationer om selve konfirmationen, og hvad konfirmationsforberedelsen går ud på. I samme ombæring vil vi bede jer om lidt flere informationer på jeres barn så som skole/klasse samt kontaktoplysninger. Spørgsmål vedr. tilmeldingen kan altid rettes til kontoret på lilleroed.sogn@km.dk eller ved at ringe på tlf. 4817 1544 (besvares dagligt fra kl. 9-12).